B2B Saboteurs Unite

Black Adder

Black Adder

Roberto da Vinci részecskegyorsítója 3. rész

2017. október 28. - Black Adder

reszecskegyorsito.png

A mai rész olvasásakor fektessetek hangsúlyt a B2B teamwork és a vezetőtársak kiválasztásának fontosságára a termékfejlesztésben! 

"A végtelenített szalagon gyorsuló íjat R. jobbkeze, Checca Alberti hajtotta meg lábával. Checcát, a púpos mindenest R. a sírásónál ismerte meg, ahol főleg próbafekvésre használták. Tudományos kísérleteinek gyakran segítője, még gyakrabban tárgya volt. A gyorsító végén egy márványtömb volt, aminek a nekicsapódáskor a meggymagot kellett volna megrepesztenie.

Ahogy az iratokból kiderült, a 100x3,5m alapterületű berendezést eredetileg R. nagyon kemény diók feltörésére találta ki, ám később úgy gondolta, hogy a dió nem elég nagy kihívás számára, ráadásul egy ilyen berendezés sorozatgyártása sem kifizetődő, ezért váltott meggymagra.

A kísérletezés 12 év próbálkozás után hozta meg gyümölcsét, ám ekkor R. nem tudott megálljt parancsolni, és köménymaggal folytatta tovább a kísérleteket. A köménymag maghasadását azonban már nem érte meg. A 100m hosszú folyosót fából építette fel, aminek belső falát bevakolta, és saját freskóival díszítette. A folyosó egyben optikai kísérlet is, ui. a freskók csak mellettük 430 km/h sebességgel elsuhanva adják ki azt a témát, amit a művész ábrázolt."

Folytköv

A bejegyzés trackback címe:

https://blackadder.blog.hu/api/trackback/id/tr8813111162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása