B2B Saboteurs Unite

Black Adder

Black Adder

Szereplők

2017. szeptember 19. - Black Adder

 

A B2B HÉT MESTERLÖVÉSZE (csökkenő fontossági sorrendben):

 

LEVEL0: KÜLÖNDÍJASAINK The High Five / Middle Managers / A Codálatosz Ötösz és Panda Szán: Őkegyelme LEVEL6 testőrsége. Valódi szerepük feltalálás alatt.

LEVEL1: id. Fullajtár Imre és b. neje Toldról + Bence: családtagok, rokonok, barátok, ismerősök + a szódás, aki helyett a lovát Te vered el egy win-win munkanap után. Az elején minden B2B-snek szokott lenni. Előbbiekből egy ideig, lóból egyre gyakrabban.

LEVEL2: és még sokan mások...: ügyfelek, házon belüli és kívüli partnerek, alvállalkozók, fővállalkozók, konzorciumi partnerek, versenytársak, szervezetek, gazdasági tendenciák, a meg nem valósulás. LEVEL 6 szerint egyszóval: kifogások.  

LEVEL3: Csupati / interlocutor / rep / Safranek / értékesítő / rabszolga / hideghívó / Baldrick / sales / üzletkötő / subordinate / slave: Minden B2B szervezet motorja. Ő a kazánfűtő. A.) személyes ambíciói és rátermettsége, B.) együttműködési készsége és C.) szakmai tapasztalata összességében határozza meg az értékét, de természetesen LEVEL6 vezetői intelligenciájának 2 bites billenőkapcsolója dönti el életben maradási esélyeit.

LEVEL4: Mr Mouthpiece / KAM: átmeneti jelleggel kiemelt Csupati

LEVEL5: Fullajtár Imre Head of B2B / értékesítési vezető / igazgató: átmeneti jelleggel kiemelt Mr Mouthpiece

LEVEL6: Gogolák (szül: Bödön) Irma Elvtársnő / Mrs Pot: tótumfaktum. n mint neutrum. Neki is jobb lenne, ha a szexualitást meghagyná a hanyatló Nyugat ópiumának...

LEVEL7: A "tulajdonosi szemlélet" hivatkozottjai: őket még senki sem látta, habár állítólag egyszer lelassítottak Magyarország felett kerozint átemelni.

Te milyen LEVELet kaptál, lájf?

A bejegyzés trackback címe:

https://blackadder.blog.hu/api/trackback/id/tr2412876968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Adder 2017.09.19. 12:59:43

LEVEL0 rocks. It is solid.
süti beállítások módosítása