B2B Saboteurs Unite

Black Adder

Black Adder

Asszertív kommunikáció "az üszkös, fagyos Budapesten": 1956

2017. október 25. - Black Adder

mansfeld_peter.jpgEgy hete keresem az 1956-os megemlékezéshez méltó, lehetőleg minimálisan humoros témát. Sajnos nem találtam: az elvtársak akasztófahumora nem volt vicces.

Céges jogászaik és eü. wellfare managereik (az akkori utca nyelvén vérbíró + bírósági orvosszakértő, utóbbi idézőjelben) ítéleteinek "hála" a 18 évet épp, hogy betöltő Mansfeld Péter mártírként, tizenhárom percig, zokszó nélkül vergődött a bitófán. RIP.

Kevesen maradtak határainkon belül, akik tudták és merték "építő jellegű kérdéseikkel segíteni felsővezetőik üzleti stratégiai prezentációit, hogy amazok még inkább segíthessék őket munkafolyamataik hatékony koordinálásában". Ezen kevesek egyike volt Gobbi Hilda, aki valódi "úriemberhez" méltón tette zárójelbe - állítólag éppen a Business Headquarterben, Szentpéterváron - minden távárisok legnagyobbikát, a szovjet B2B/B2C ős-CEO/Presidentet. Már a huszadik gigantikus Lenin-szobor körül buszoztatták körbe a Színészóriást, amikor ő a gyakorlatilag bárki számára elérhető, B2B asszertív kommunikációs tréningen tanultakat az életbe átültetve, tökéletes cambridgei akcentussal tette fel az adekvát kérdést:

"Pardon me for asking, who is this gentleman?"

Nagytiszteletű Hőseink, nyugodjatok békében!

https://www.youtube.com/watch?v=5S4Jwsj-sw8&t=2s

A bejegyzés trackback címe:

https://blackadder.blog.hu/api/trackback/id/tr3313081788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása