B2B Saboteurs Unite

Black Adder

Black Adder

Startup meetup w/ Peter Balogh LinkedIn No1. Guru

2017. október 28. - Black Adder

balogh_peter.jpg

Peter Balogh maratoni, ún. kifárasztásos vagy másképpen utolsó emberig-technikájú meetupjáról az alábbi takeaway-ekkel távoztam:

1. Akkortól szálldos szívesen az angyal a startup felett, ha az már túl van a startupság gyermekbetegségein. Olyan ez, mint a banki hitel: olyanok kapják, akiknek nincs is rá szükségük. :-)

2. A tech angelség kéz a kézben járó társtudomány a sales-szel: 

a.) Komoly szado-mazo attitűd kell mindkettőhöz,

b.) A nagy bónuszok ellenére néha itt is össze kell söpörni a guruló filléreket az albérlet porcicás szegleteiben,

c.) Egy állásinterjú a társtudomány képviselőjével akkor kezdi pedzeni a jóság belépő szintjét, ha az interjúztató kézfeje az interjúzó bullshitjeinek, akarom mondani vízióinak hallatán finoman ökölbe szorul.

3.) A kreténség határmezsgyéjén egyensúlyozva kellően erősen kell hinned valamiben, amiben mások egyáltalán nem! Ja, és Földünk civilizációs fejlődésének nincs sapkája.

Köszönjük Mester, várjuk a következő alkalmat! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://blackadder.blog.hu/api/trackback/id/tr2613111164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása